Shameless 6x09 "A Yurt of One's Own"Mandy är tillbaka!!! Åh vad glad jag blev! Var förmodligen bara för detta avsnittet men ändå. Har saknat henne så mycket så det var kul att se henne igen. Hennes och Ians vänskap brukade vara en av mina favoritgrejer i hela serien men sen bara försvann det, vi fick inte ens se ett avslut. Så är glad att vi fick se dom två tillsammans igen. Tyckte det var bra av Ian att inte döma henne. De hade ett fint litet moment. Och när hon och Lip såg varandra var ju också ett gripande ögonblick. Hon är den enda tjejen jag har gillat Lip med. En till anledning till varför hon ska komma tillbaka.

På tal om Lip. Trodde hans beteende bara var en fas på grund av Helene men nu börjar jag på riktigt bli orolig för honom. Början han bli som Frank? Och att han blev arg på den där tjejen för att hon ringde en ambulans? Liksom what? Nej skärpning nu Lip. 

Under hela säsongen har man fått se Carl tråna efter Dominique så kul att det var på andra hållet nu. Man visste ju att hon skulle gilla honom bara han droppade sin attityd och visade sin äkta sida. Tycker dom är gulliga tillsammans. Hoppas det håller. Tror hon kan vara ett bra inflytande på Carl. 

Fiona och Sean gick från att typ göra slut till att förlova sig i detta avsnittet. När hon sa det där om att hon hoppat från förhållande till förhållande och kanske ska fokusera på sig själv tänkte jag bara HELL YEAH. Har velat att hon ska göra det jättelänge. Men sen när Sean kom dit och friade ville jag ha dom tillsammans igen. Så mina känslor ändrades snabbt. Sean har faktiskt växt hos mig denna säsongen och tycker ändå att han är bra för henne.

Kommer Svetlana bli utvisad? Hoppas verkligen inte det. Gillar henne. Komiskt att Kev var helt okej med att han själv skulle gifta sig med henne men sen när det var V så var det helt plötsligt inte lika okej. Vi får väl se hur det blir. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: