Shameless 6x08 "Be a Good Boy. Come for Grandma."Från att ha varit den sämsta storylinen i början av säsongen har Carls storyline nu blivit den bästa. Är så glad att han äntligen bestämt sig för att sluta med all drog skit. Det var på tiden. Det här med Nick var verkligen ett wake upp call att det kan gå riktigt illa. Jag hoppas att han kommer stanna borta från det nu. Scenen mellan Carl och Fiona gjorde mig så känslosam. Och jag gillade att se Sean verkligen steppa in och hjälpa honom. Han växer mer och mer hos mig. Synd bara att den relationen han började få med Carl nu antagligen är förstörd för att Will hittade en av Carls pistoler. Förstår att han blev arg, jag menar han kanske inte kan få ha sin son mer. Men tycker inte att han ska skylla Fiona för det. Det var bara olyckligt helt enkelt.

Nu verkar det som att Frank har tagit över Carls plats hos droglangarna. Det är inga trevliga killar asså. Har en känsla av att faran ännu inte är över för Carl. De kommer säkert vilja ha hämnd...

Den scenen med Lip och Queenie var WEIRD. "Come for Grandma" haha wtf. Är enormt besviken på vad de gör med Lips karaktär. Det är bara en massa värdelösa sexscener. Finns liksom så mycket potential med denna karaktären. Det faktum att han är mittemellan två helt olika världar gör honom till en av de intressantaste och mest komplexa karaktärerna i serien. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: