Shameless 6x03 "The F Word"Det här avsnittet var ett klart upplyft från de två tidigare avsnittet. Riktigt bra. Påminde mig om de tidiga säsongerna. Kanske för att alla karaktärerna inte var så utspridda. Till och med Frank var involverad med familjen. Inte för att han bidrar med något bra. Intressant att han är emot abort och istället tycker det är bättre att ha barn och sen överge dom. Precis som Fiona sa. Men han skaffade väl dom bara för att få pengar. Såklart.

Scenen mellan Fiona och Debbie var riktigt stark och gripande. Mycket bra skådespeleri. Är fortfarande på Fionas sida. Förstår varför hon inte ger sig. Och hon behövde sätta ner foten och göra det klart att det är Debbies ansvar att ta hand om barnet, även om det var hårt. För hon verkar ju ha bestämt sig. Tror det kommer bli så att Debbie har sitt barn och Fiona gör abort. 

Tyckte det var bra att Fiona äntligen gick för att reda ut saker och ting med Gus. Elakt gjort av honom att publik förnedra henne med sin låt, men ärligt talat så förtjänade hon det faktiskt lite. Hon strulade till det och nu får hon ta konsekvenserna. 

Det är tragiskt att se vad Ian går igenom. Att han tror att han aldrig kommer bli någonting på grund av sin diagnos. Vilket självklart inte är sant. Det är fullt möjligt att ha ett normalt liv även om man är bipolär. Det Lip sa gjorde mig tårögd. Man glömmer nästan hur ambitiös och målinriktad Ian en gång brukade vara. Jag hoppas verkligen han hittar tillbaka till det denna säsongen.

Tyckte det var kul hur Kev gick runt och berättade för exakt varenda person att han hade förlamat Yanis för att lätta sitt samvete. Min gissning är att det inte kommer dröja länge innan Yanis får reda på att det var han. 

I början tyckte jag Carls storyline var lite småkul...men inte längre. Nu känns det bara överdrivet och dumt. Så snälla ta ut de där flätorna och droppa attityden. Jag vill ha min gamla Carl tillbaka.

Är förresten glad att Joaquin fortfarande är med, blev ett fan av honom i förra säsongen. Mer Joaquin tack! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: