Shameless 6x02 "#AbortionRules"Det här jag skrev förra veckan om att jag hoppades vi skulle få se en mer sammansvetsad familj denna säsongen känns ju inte så lovande just nu. De är ju mer splittrade än någonsin. 

Förstår att Fiona vill att Debbie ska göra abort. Hon har spenderat hela sitt liv åt att uppfostra ungar som inte är hennes egna, det är klart hon tror att det kommer bli så igen. Och hon vill ju bara vad som är bäst för henne. Men hur mycket jag än inte gillar hur Debbie beter sig just nu så är det ju ändå sorgligt hur desperat hon är efter att ha en normal kärleksfull familj. Vad hon verkar ha glömt bort är ju att Fiona älskat och tagit hand om henne hela hennes liv. Tycker ibland att Fiona inte alls får den uppskattning hon förtjänar ifrån sina syskon. Så tyckte synd om henne när hon fick skit från både Debbie och Ian i detta avsnittet. Säger dock inte att hon är perfekt. Hon har definitivt sina brister. Hennes förhållande med Sean måste ju bara ta slut, det kommer bara sluta illa. Och nu är hon gravid också. Inte precis vad hon behövde. Vad kommer hon göra? Och vem är pappan? Gus får man väl ändå hoppas. Han är ju den stabilaste av dom iallafall.

Är inte helt säker på att Helene faktiskt bara skojade om att Lip skulle döda hennes man. Tror verkligen inte det är något som Lip skulle göra eller ens överväga. Men han är ju helt klart väldigt betagen av Helene och tror inte han är nöjd med det här arrangemanget längre.

Carl lilla, vad du ställer till det. Hinner inte mer än komma ut från juvie innan han börjar igen. Men samtidigt är det ju det som alltid varit charmen med honom. Bara det inte blir för jäkla illa. Vilket jag är rädd för att det kommer bli. Känns som att nåt kommer hända med den där pistolen han sålde i skolan.

Frank är alltid så bortkopplad från alla de andra. Blev inte förvånad när han gick in till canceravdelningen för att hitta en ny tjej. Typiskt Frank. Nu kommer jag låta helt hemsk men är ärligt talat lättad att den där nya kvinnan dog. Orkar inte med den storylinen en gång till. 

Undrar om Kev kommer hamna i trubbel nu för att han råkade orsaka den där olyckan. Han grannen (har tappat namnet) lär väl skylla det på Lisorna. Stackars Kev, han ville ju bara ha fred i grannskapet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: