Shameless 6x01 "I Only Miss Her When I'm Breathing"

 
 
Trots att jag var ganska (eller väldigt) bitter efter säsongsavslutningen i våras pga förstöringen av mitt favoritpar så är jag ändå glad att ha serien tillbaka. Har verkligen saknat Gallagher familjen. Skrev som sagt en arg utläggning om Ian och Mickey efter avslutningen så ska inte stanna vid det så länge. Känner bara att de lika gärna kunde ha skippat deras scen i detta avsnittet ärligt talat. Bara stampa på mitt hjärta lite till will you. Nu hade jag i och för sig inga förhoppningar men den lilla gnutta hopp man hade kvar krossades ju totalt nu. Att Mickey ska sitta och ruttna i ett fängelse i minst 8 år efter att ha gett Ian sitt allt? Jag kan bara inte hantera det.
 
Är väldigt glad över att ha Carl tillbaka igen. Han är nog faktiskt min favorit i Gallagher skaran. Som man väl anade så har det inte gått nån nöd på honom i ungdoms fängelset, han har till och med anpassat sig lite för bra. Tyckte Fionas reaktion var så kul när han tog med sig sin nya kompis hem.
 
Den stora grejen är väl ändå att Debbie är gravid. Är ju skrämmande att hon VILL ha barn när hon är 15?? Tror inte hon fattar vilket ansvar det innebär. Hoppas hon kommer inse vad det är hon håller på med snart, men verkar dessvärre inte så.
 
Det jag bryr mig absolut minst om är Lips hookup med sin lärare. Hade trott det skulle vara över denna säsongen men nähä. Hoppas verkligen Lip får nåt intressantare att göra snart för jag gillar ju honom som karaktär.
 
Något jag heller inte bryr mig om är Franks sörjande av Bianca. Jag hoppas verkligen inte att detta är något som kommer pågå under hela säsongen, var ju trött på det bara efter halva avsnittet.
 
Känner att jag kanske lät ganska så negativ nu, men är som sagt glad att serien är tillbaka. Min förhoppning den här säsongen är att man kommer få se mer av den sammansvetsade familjen som gjorde att jag föll för serien, det saknades lite i förra säsongen tycker jag.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: