Arkiv X Säsong 1

 

Arkiv X är en serie jag velat se länge så när jag fick möjligheten köpa boxen med alla säsongerna för ett kanonbra pris slog jag till. Känner att det är en sån där serie man måste ha sett.
 
I början kändes den ganska gammal, men så är det ju alltid när man ser äldre serier och filmer. Man vande sig snabbt iallafall. Och den är ju väldigt bra gjord för att vara från början på 90-talet. Det känns aldrig överdrivet vilket jag först var lite rädd för att det skulle göra.
 
De gjorde ett bra jobb med att presentera karaktärerna i första avsnittet. Man fick en bra bild av vilka personer de var väldigt snabbt. Mulder är den som tror och Scully är skeptikern. Men trots deras olikheter så fungerar de jättebra som team. Scully, till skillnad från de flesta andra, respekterar ju Mulder för vad han tror på. Även om hon själv inte gör det. Men jag undrar om hon inte kommer att ändra sig nu efter vad hon såg i det sista avsnittet. Måste ju börja bli svårt att hitta en naturlig förklaring för allting. 
 
Jag tycker faktiskt att alla avsnitten har varit bra. Vissa har jag såklart gillat bättre än andra. De avsnitten som handlar om rymden gillar jag bäst. Men jag gillar att avsnitten är så olika, att det är lite variation. Nu har ju avsnitten varit fristående och jag undrar om det kommer fortsätta så eller om det kommer bli en lite mer sammanhängande storyline. Hoppas ändå det. Även om jag gillar detta upplägget så kan det ju bli lite tråkigt i längden. Ser fram emot att börja på säsong 2.

Lina - The Movie Freak

Har du inte sett The X Files innan?!?!? Hur har man inte kunnat göra det!??!
Eller vänta.. Du va nog knappt född när serien kom till världen och jag, jag är ju gammal =/

Svar: Nä jag vet det är skämmigt. Jag är född samma år den började faktiskt, haha. Fast det är ingen ursäkt egentligen. Jaja bättre sent än aldrig som man säger ;)
escapereality.se

2016-01-21 @ 20:27:35
URL: http://themoviefreak.se/Karin

Jag älskar X-files! Har ett avsnitt kvar innan jag är klar med säsong nio och sen bara kort väntan på nya säsongen ska börja! :)

Svar: Ja jag ångrar att jag inte började tidigare så jag hade hunnit klart till nya säsongen. Men får helt enkelt försöka hålla mig borta från spoilers och se det i efterhand.
escapereality.se

2016-01-22 @ 17:13:23
URL: http://karinsuniversum.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: