Shameless 6x07 "Pimp's Paradise"Carl tar uppenbarligen hårt på det som hände i förra avsnittet. Vilket självklart är förståeligt, det var some messed up shit. Gillade han och Seans lilla moment. Det var fint. Han behöver nån som honom, en fadersfigur. Önskar att han kunde prata med Fiona också. Känner på mig att hon Dominique kommer vara ett bra inflytande på honom. Verkar som att hon börjar se att det finns mer under ytan. 

Så Fiona är återigen ute ur huset, till och med Liam behövde henne inte. Jag tror ändå det kan vara bra att distansera sig själv lite och hitta vem hon är utanför familjen. Men tror nog att hon kommer vara tillbaka snart nog. Hon erkände ju till och med att hon gillade att vara i mitten av allas skit. Queenie verkar ju vara bättre än hennes psykopat till dotter men frågan är bara hur länge det kommer vara. Saker och ting kommer nog gå åt helvete snart nog.

Hoppas inte Lip kommer fortsätta att sukta efter Helene. Jag tycker personligen det var bra att det förhållandet tog slut, det skulle aldrig ha funkat. Han behöver hitta nåt mer stabilt. De tjejerna som faktiskt var bra för honom och älskade honom, Mandy tänker jag framförallt på, behandlade han ju som skit. Han har mycket att jobba på där.
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: