Shameless 6x06 "NSFW"

 
 
Alltså shiiit, det där med Nick såg jag inte komma. Fick ju värsta sympati för honom när han berättade den där historien om cykeln. Usch hemsk scen. Carl var märkbart tagen och chockad. Det man kan hoppas är ju att han fick ett wake up call nu. Tycker man fick se den gamla Carl komma tillbaka i detta avsnittet. Blev helt känslosam när han gick till Fiona och hur han sen såg till att de kunde få huset tillbaka. Där är den Carl jag känner och älskar. Välkommen tillbaka.
 
Trodde det var kört med huset så blev så himla lycklig när det fanns en chans att de kunde få tillbaka det. Men så satte Gus stopp för det...Jag FATTAR att han är bitter, det har han all rätt att vara. Men det är ju inte bara Fiona det drabbar liksom. Och även om Fiona klantade till det rejält så är det faktiskt inte bara helt hennes fel. Det var hans eget val att gifta sig med henne efter typ fem minuter. Jag hoppas iallafall de får tillbaka huset med Carls pengar. Och att det inte blir några problem med vad han fick dom ifrån. 
 
Måste säga att jag faktiskt börjar gilla Sean. Visst han är en heroinist och han har dödat en person. Inte bra såklart. Men han är ändå alltid där för Fiona när hon behöver honom. Hennes breakdown i detta avsnittet berörde mig verkligen. Det är mer än bara huset, familjen är splittrad. Det är tragiskt att se vad som händer mellan henne och Debbie. Fiona vill ju vara där för henne och Debbie behöver henne. Hoppas att det kommer lösa sig innan säsongen är slut iallafall. Förresten trodde jag inte Fiona skulle göra aborten. Var beredd på att hon skulle ändra sig i sista sekund eller nåt. Men det var förmodligen för det bästa. Hon har tillräckligt med saker som pågår i hennes liv just nu.
 
Även om Lip och Helenes förhållande var dömt att misslyckas redan från början så tycker jag ändå synd om Lip. Han var ju kär i henne. Han har en förmåga att falla för dom han inte kan få. Undrar vad konsekvenserna kommer bli nu. Hoppas verkligen inte att Lip kommer bli utslängd från skolan. Det skulle ju vara väldigt tråkigt. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: