Shameless 6x05 "Refugees"Åh Lip. För att vara smart kan du vara riktigt dum ibland. Bara visste att den där bilden skulle skapa problem för honom. Och sen när Amanda kom tillbaka och han lämnade henne själv i rummet så var det bara OH NO. Han skulle inte underskattat hennes vilja för hämnd. 

Är så jävla ledsen över huset. Seriöst. Kan bara inte släppa det. Den scenen när Fiona gick in i huset en sista gång fick mig att börja gråta. Kommer sakna det så mycket. Det är nåt speciellt med att flytta ifrån huset man växt upp i, det vet jag själv. Men måste ju vara extra jobbigt när det blev så plötsligt. Verkar som att temat för denna säsongen är att alla börjar gå vidare och skaffa sig egna liv. I'm not here for it säger jag bara. Jag gillar inte förändring. Vill inte att de ska vara splittrade. Vill att de ska vara tillsammans och stötta varandra, som förr. 

Alltså måste de låtsas som att Mickey inte ens existerade? När Ian blev chockad att Caleb ville dejta. Som om han och Mickey bara var sex. I början JA, men sen hade de för tusan ett riktigt förhållande. Det är som att de liksom bara raderat Mickeys karaktärsutveckling i säsong 4 och 5. Fan vad arg jag blir på sånt. UGH!! Ians storyline gör mig bara arg just nu. Även om jag verkligen vill se honom bli en brandman och göra nåt med sitt liv. Men det är ju inte ens det som är huvudfokuset verkar det som...

Men kul att se Tony igen. Håller just nu på att se om serien från början och undrade vad det blev av honom. Så besatt som han var av Fiona? Inte hade man trott att han skulle vara gay. 

Det bästa i avsnittet var när V läxade upp Carl. You tell him girl! Hoppas verkligen att han tog åt sig nu (verkar dock inte som det). Klarar inte av ett endaste avsnitt till med hans attityd. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: