Shameless 6x04 "Going Once, Going Twice"Men neeeej förlorade de huset??? :( Jag var inte ens orolig för att det skulle hända för det har de ju löst innan liksom, så trodde helt säker de skulle göra det nu också. Nej fy vad sorgligt. Det här kan inte hända! Huset är ju liksom en stor del av serien. Det kommer inte bli detsamma om de inte bor där längre. Nej de måste lösa det här på något sätt. Det måste dom bara. 

Jag bryr mig verkligen inte om Lip och Helenes förhållande men jag måste säga att den scenen i badrummet var känslosam. Man såg verkligen hur kär i henne Lip faktiskt är. Vet inte om jag ska tro på att hon inte menade det? Tror bara hon är rädd. Han är hennes elev och hon är gift, ett väldigt fucked up äktenskap, men ändock. Kommer Lip bara låta detta vara och fortsätta som förr? Tror inte det faktiskt.

Haha men ofta brandstationer har ett särskilt "gay shift"??? Skrattade rakt ut. SÅ uppbyggt bara för att Ian ska få ett nytt kärleksintresse. Ugh...är så inte redo för detta. Kan bara inte se honom med nån annan än Mickey. Aldrig i livet. Mitt hjärta kommer krossas. Men jag är hursomhelst intresserad av att eventuellt se honom bli brandman. Han såg ut att gilla det (och inte BARA för alla hunkar). Tror det skulle vara ett yrke som passar honom. Rädda liv och göra något viktigt. 

Frank och alla hans dåliga idéer alltså. Att sätta ihop sin 15-åriga dotter med en gammal gubbe så hon kan få hans pengar när han dör? Herregud. Det måste nästan ta priset. Men sen verkade det ju som att Debbie fattade tycke för den där andra gifta mannen med en cancersjuk fru. Just när jag trodde att hon inte kunde sjunka ännu lägre...

Kul att man fick höra Carls buddy prata. Han har ju inte sagt ett ord innan. Han verkar ändå vara en hygglig kille, trots att han satte eld på sin pappa. Kanske kan han ha ett bra inflytande på Carl? Eller kanske blir det tjejen han är kär i? NÅN måste skaka lite vett i honom iallafall. 

Och på tal om sätta eld på...det där med Yanis såg jag inte komma. Hade väntat mig att det skulle bli värsta fighten mellan honom och Kev, under hela säsongen typ. Men han tillförde inte mycket så skönt att bli av med honom ärligt talat, och skönt för Kev och V. Såg så kul ut när Kev bara stod där och inte visste vad han skulle göra när han brann upp. Och sen hur han bara blåste lite? Haha! Avsnittets roligaste. 

Och jusste, börjar tro att Fiona kommer ha sitt barn nu. Det där hon sa om att hon måste skjuta upp aborten? Det sa ganska mycket. Kommer säkert bli så att det är för sent att göra det. Men vi får väl se. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: