Shameless 6x12 "Familia Supra Gallegorious Omnia!"Undrar om Frank hade gått igenom med sin plan även om killen inte hade lurat honom. Han lyckades ju förstöra det ändå. Inte schysst att slänga ur sig det på bröllopet sådär och speciellt inte framför Seans son. Är så besviken på Sean. På något sätt visste man att det skulle bli såhär men allteftersom jag började gilla honom förträngde jag det. Stackars Fiona alltså. Kan aldrig få det att funka med sina förhållanden. Nu hoppas jag att vi kommer få se henne singel i nästa säsong. Det har bara varit förhållande på förhållande. Hon behöver fokusera på sig själv nu. 

Var lite rädd att Ian skulle gå tillbaka att jobba på klubben och ge upp sitt drömjobb. Bra gjort av honom att gå dit och begära jobbet tillbaka. Väldigt bra tal han hade. Att ha en psykisk sjukdom ska inte behöva stoppa en från att få jobb. Ian har kommit en lång väg denna säsongen. Är så glad för hans skull. Han förtjänar detta. 

Är glad att Debbie insåg att hon behövde hjälp. Hon kan inte klara det själv. Både hon och barnet får lida. Fiona vill ju hjälpa henne. 

En annan som behöver hjälp är Lip. Jag hoppas verkligen han kommer lägga in sig på rehab. Jag vill inte se honom bli Frank. Han har så mycket potential att bli någonting. Skulle vara tragiskt att se honom slänga bort det. 

Det var nog allt jag hade att säga. Tycker den här säsongen har varit ganska svag. Men kommer ändå sakna mina kära Gallaghers. Det är en lång väntan nu. 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: