Fargo Säsong 1

 
 
Är lite sen med att se denna serien. Kände mig dock redan innan ganska så säker på att det skulle vara något för mig med tanke på att jag gillar filmen mycket. Det är ju inte alls samma story som i filmen, men känslan och stämningen är samma. 
 
Det första avsnittet var ett av de bästa första avsnitten jag sett i en serie. Så mycket som det hände i det avsnittet händer det inte ens i en hel säsong i vissa serier. Det är en riktigt välgjord serie. Tycker hela säsongen kändes som en lång film. Tycker handlingen var bra, bra manus, älskar den svarta humorn, intressanta och välskrivna karaktärer och skådespeleriet var helt suveränt. Många duktiga skådisar. Främst gillade jag Billy Bob Thornton och hans gestaltning av Lorne Malvo. Vilken skruvad karaktär alltså. Man både älskar och hatar honom på samma gång. Även Martin Freeman är riktigt bra. Hans karaktär påminner väldigt mycket om William H Macys karaktär från filmen i början, hur de klumpigt råkar dras in i den kriminella världen. Men ju längre serien går ju mer skiljer dom sig från varandra. Och det är väl bra det för man vill ju inte att det ska vara en exakt kopia, det blir liksom något nytt och eget. 
 
Tror inte jag har något att klaga på alls faktiskt. Blev riktigt imponerad av denna serien och ser med spänning fram emot den andra säsongen nu i Oktober. 
 

Elsa

Måste se! Har inte ens sett filmen ännu...

Svar: Ja det tycker jag absolut att du ska göra :)
escapereality.se

2015-09-14 @ 21:28:59
URL: http://www.gillafilm.devote.seFrökenTV, bloggen om tv och film

måste se den

Svar: Kan jag verkligen rekommendera :)
escapereality.se

2015-09-21 @ 17:57:33
URL: http://efji.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: