Dawson's Creek Säsong 2

 
 
Trodde faktiskt inte jag skulle fastna såhär för denna serien, kan inte sluta titta. Tycker den här säsongen var bättre. Nu har man kommit in i serien mer och känner karaktärerna. Min favorit är Pacey. Han är nog den som har gjort den största karaktärsutvecklingen denna säsongen. Gillade verkligen han och Andie tillsammans. Och bra att han och hans pappa tillslut kom varandra närmare. Väldigt fint moment.
 
Skrev i förra sammanfattningen att jag kanske skulle ändra mig om Dawson och Joey men det kan jag meddela att jag inte gjort. Bryr mig bara verkligen inte om deras drama. Fram och tillbaka hela tiden. De kan ju inte direkt gå tillbaka till att bara vara vänner heller.
 
Tråkigt det som hände med Joeys pappa. Men jag kände på mig direkt när han kom tillbaka att något sånt skulle hända. Även tråkigt att Dawsons föräldrar inte kunde lösa det. Trodde faktiskt de skulle göra det på slutet. 
 
Har gillat Jens storyline den här säsongen. Hon har inte haft det lätt men jag hoppas det kommer bli bättre nu. Gillar verkligen vänskapen mellan henne och Jack. Bra att de har varandra som stöd. 
 
Tycker det är bra att de har tagit upp saker som psykisk ohälsa, död och att komma ut som gay denna säsongen. Tror det är viktigt att man belyser de här ämnena i ungdomsserier speciellt då det finns många unga som går igenom det här. Så stort plus för det.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: