Dawson's Creek Säsong 1

 
 
Är nästan lite skämmigt att jag inte sett ett enda avsnitt av Dawson's Creek föräns nu. Låg sjuk i sängen förra veckan och såg att den fanns på Netflix så tänkte "varför inte?". Fastnade faktiskt rätt snabbt. Det är ju inte världens bästa serie det är den inte. Tonårsdramat känns ibland lite over the top. Är väl kanske egentligen lite för gammal för den. Men jag tycker ändå att det är en små mysig serie. Den har hjärta och humor. Jag gillar den. 
 
Det jag reagerade direkt på var att de såg ut att vara mycket äldre än 15. Men så blir det när man har skådespelare i 20 års ålders till att spela high school elever. Det är inte den första serien som gör det och förmodligen inte den sista. Stör mig bara på det.
 
Vad det gäller karaktärerna så är Jen och Pacey mina favoriter. Jag gillade väl Dawson okej i början men ju längre säsongen gick ju mer började jag störa mig på honom. Ganska självupptagen grabb det där. Joey gillar jag oftast men ibland blir hon lite för mycket. Var flera gånger denna säsongen jag tycker hon överreagerade. Men det är väl så det är när man är tonåring I guess.
 
Jag hoppades verkligen att det inte skulle bli något romantiskt mellan Joey och Dawson, även om det hintades om det redan från början. Kan inte två bästa vänner av det motsatta könet bara få vara just det, vänner? Se på One Tree Hill till exempel. Funkade jättebra. Nej jag hade föredragit att de fortsatt vara bara vänner, men vad ska man göra. Får väl se hur det blir i nästa säsong. Jag kanske ändrar mig vem vet.

Amanda Hultin

Dawson's i all ära, men jag har hittat en ny serie som är tokgrym, kolla in den här när du har tid över: http://amandahultin.com/uncategorized/en-recension-av-arets-basta-serie-sahar-langt-jag-ger-er-mr-robot/, tror du kommer gilla den mycket:)

Svar: Ja jag har hört att den ska vara bra. Får ta och kolla in den :)
escapereality.se
Johanna Mattila

Har faktiskt med funderat på börja se den, hah har alltid tänkt att den verkar så dålig,men åh härliga 90-tal typ... hah love it

Svar: Jag hade inte heller så höga förväntningar när jag började kolla, men den var faktisk bättre än jag trott. Är fast i den nu. Så tycker absolut att du ska ge den en chans :)
escapereality.se

2015-09-25 @ 21:35:17
URL: http://seriesmaniac.comFrökenTV, bloggen om tv och film

åh, älskar dawsons creek! Men var flera år sedan jag såg den sist :). Jag hatade Joey av hela mitt hjärta och älskade Pacey. Kommer in en karaktär i andra säsongen som jag gillade jätte mkt. Han & Jen har en jätte fin vänskaps relation.

Svar: Ja jag är i början på säsong 3 nu och älskar Jen och Jacks relation, så himla fin.
escapereality.se

2015-10-02 @ 19:20:47
URL: http://efji.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: