The Vampire Diaries 6x22 "I'm Thinking of You All the While"

 
 
Säsongsavslutning av The Vampire Diaries och avsnittet då vi säger hejdå till Elena. Även om jag börjat tappa intresset för serien och inte alls är så investerad som jag en gång var så kändes det väldigt sorgligt. Både att säga hejdå till Elena som ju varit en sån viktig karaktär i serien och att säga hejdå till Damon och Elena. Finns nog inget tv-par som fått mig att känna så mycket som dom. Deras resa har varit fantastisk. Så att inte se dom få sitt lyckliga slut kändes såklart väldigt surt.
 
Jag var nästan helt säker på att Elena skulle dö. Hade inte väntat mig att det skulle bli så som det blev, att hon hamnade i någon slags koma. Bra på ett sätt för det håller ju dörren öppen för att hon kan komma tillbaka någongång (även om vi aldrig lär få se det) men ja jag vet inte. Hur de än hade gjort det hade jag inte känt mig nöjd. Står fast vid att de skulle ha avslutat serien istället. Ser inte hur de kan fortsätta utan huvudkaraktären. Och finns det ens några storylines kvar att göra? Känns som att man har sett allt liksom. Är inte pepp på att se säsong 7 överhuvudtaget. Just nu känner jag att jag kommer lägga ner serien. Men slutar väl med att jag kommer kolla ändå, hur dåligt det än blir. Den här serien har mig i sitt grepp.
 
Gillade ändå Elenas hejdå till alla. Även om det bara var Bonnie, Matt, Alaric och Jeremy som egentligen var slutgiltliga hejdå. Måste kännas otroligt jobbigt för Bonnie, att veta att sålänge hon lever kommer Elena vara borta. Att Damon inte lät Bonnie dö när han hade kunnat visar ju en otrolig karaktärsutveckling. Sen Elenas hejdå till Caroline, Stefan och Damon kändes väl lite mer "See you later". Som sagt det lämnar det ju öppet för att hon och Damon kan få varandra i slutet. Men att döma av den sista scenen så kommer nog Damon gå tillbaka till sina old ways. Gillade också hejdå scenen mellan henne och Stefan. Det var fint att han sa att träffa henne betydde att han fick sin bror tillbaka.
 
Sen har vi Tyler som inte heller kommer vara med i serien mer. Inget jag sörjer direkt kan jag väl inte säga, finns inte så mycket mer för honom att göra. Kai dog. Sörjer jag inte heller. Tycker så himla synd om Alaric att han förlorade Jo och sina barn. Nu när han äntligen var lycklig. 
 
Ja det var nog vad jag hade att säga. Även om Elenas avslut var fint på ett sätt känner jag mig ändå inte nöjd. Men det visste jag ju redan innan att jag inte skulle bli. Och som jag känner just nu kommer jag förmodligen inte att se säsong 7. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: