Shameless Säsong 4

 
 
Den här säsongen har varit tyngre än de tidigare, inte lika mycket humor. Men jättebra ändå såklart.
 
En av de stora grejerna denna säsongen var att Fiona flippade och ställde till det rejält för sig själv. Efter att hela tiden varit den ansvariga var det väl inte så konstigt att detta skulle hända förr eller senare. Men det visar att hon är mänsklig. Hoppas hon håller sig borta från trubbel nu bara. Jag undrar vad som kommer hända nu när Jimmy är tillbaka.
 
Man har fått se Debbie och Carl börja växa upp denna säsongen och gå igenom det som hör tonåren till. Gillar inte alls Debbies vänner, hon är så mycket smartare än att umgås med såna som dom. Men ja det är ju något som hör till tonårsperioden, att försöka passa in.
 
Sen har vi Frank som typ varit halvdöd hela säsongen. Man fattade ju att han aldrig skulle dö. Den här dottern han visade sig ha, Sammi, tycker jag var ganska så störande. Deras scener var de jag gillade minst denna säsongen.
 
Något jag däremot har gillat denna säsongen är Ian och Mickey. I looove them! Mickey har verkligen växt som karaktär. Det trodde man inte när man först träffade honom i säsong 1. Så jädra typiskt att precis när Mickey kommit ut och det börjar gå framåt ska det visa sig att Ian är sjuk. Antar att det är bipolär sjukdom som mamman. Jag undrar hur illa det kommer bli.
 
Nu ska jag bara kolla de avsnitten som visats hittills av säsong 5 sen är jag ikapp!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: