Shameless Säsong 3

 
 
Den storylinen jag har tyckt minst om denna säsongen är Jimmys. Det går fram och tillbaka för mig med honom, ibland gillar jag honom och ibland inte. Just nu inte. Fiona förtjänar bättre än hans ständiga ljugande. Och han har ingen förståelse för hennes liv heller.
 
När Karen kom tillbaka trodde jag för en liten kort stund att hon kanske hade förändrats men nej, samma gamla vanliga bitch. Men hur mycket jag än hatar henne så kan jag inte säga att hon förtjänade vad som hände med henne på slutet. Så hjärtlös är jag inte faktiskt. Mandy som jag annars gillat sjönk ju lite där. Hon tog det ett steg för långt.
 
Jag har gillat att se Ian och Mickeys förhållande denna säsongen, innan Mickeys psykopat till pappa kom och förstörde. Fy fan vad vidrig han är alltså. Jag förstår att Mickey inte bara kunde ställa in bröllopet. Jag menar hans pappa hade ju liksom dödat dom båda två. Men tyckte ändå väldigt synd om Ian.
 
Jag vet att Frank är en självisk skitstövel men jag kan bara inte hjälpa att bli lite berörd av hans små moments han har med barnen. Som med Carl och Lip på slutet. 
 
Är glad att Lip faktiskt tog sitt förnuft till fånga och gick ur skolan, och att det verkar som att han ska börja på collage också. Blev så frustrerad på honom när han bara kastade bort allt. 
 
Gillar verkligen Kev och Veronica. Speciellt Kev, han är så jäkla härlig. Är glad att de ska få ett barn nu trots allt. Även om vägen dit var heh...en aning obekväm. Men det var ändå rätt kul att se. Vad var det Kev sa, "I feel like i'm fucking Casper" Haha. Skojar inte jag skrattade i typ en halvtimme efter.
 
Ja det var nog vad jag hade att säga om denna säsongen. Har säkert missat nåt viktigt men men. Riktigt bra säsong iallafall. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: