Shameless Säsong 1

 
 
Varför har jag inte sett denna serien förens nu för? Har spenderat helgen med att kolla igenom första säsongen och gillar den jättemycket. Barn som måste klara sig själva för att deras mamma stuckit och deras pappa är alkoholist skulle lätt kunna bli deprimerande men det finns mycket värme och humor i denna serien. Gillar verkligen dynamiken mellan syskonen. Trots deras familjesituation är de en sammansvetsad grupp.
 
Min favoritkaraktär är Fiona. Inget lätt liv hon har alltså. Blev så glad på slutet att hon tog chansen att äntligen göra något för sig själv (även om det inte blev nåt av det) efter att hela tiden tagit hand om alla andra. 
 
Sen finns det ju de karaktärer jag inte gillar. Den karaktären jag har mest svårt för är Karen, hon är bara FÖR mycket. Frank är det ju också svårt att gilla, helt väck ju. Men ibland är han det på ett underhållande sätt. Låter kanske fel, det är ju självklart tragiskt. Men det är just det vad denna serien gör bra. Tar upp allvarliga problem utan att det blir för mörkt. Den lyckas blanda drama och humor på ett bra sätt.
 
Om jag ska säga något negativt är det väl att jag känner att de kunde dra ner något på nakenscenerna. Men efter ett tag vande man sig ändå vid det. 
 
Tror inte jag har något mer att kommentera. Mycket bra serie. Ser fram emot att börja på säsong 2!

Åse

Åh vad roligt att du börjat se på shameless! Det har utvecklat sig till att bli min favorit serie och jag började se serien för bara någon månad sedan! :)

Svar: Ja jag gillar den verkligen. Ser fram emot att se mer! :)
escapereality.se

2015-03-01 @ 19:12:37
URL: http://cupcaketv.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: