Shameless 5x01-5x08

 
 
Sådär ja, nu är jag ikapp. Kommer bli jobbigt att behöva en vecka mellan varje avsnitt nu efter man kollat så intensivt. Tycker den här säsongen började en aning långsamt men de senaste avsnitten har varit riktigt bra. 
 
Börjar väl med Ians sjukdom. Man såg ju att det inte var bra redan från början men den gick det ju riktigt utför när han kidnappade Mickeys son (som jag fortfarande inte lyckats lära mig namnet på). Usch jag tycker det här är så jobbigt att se. Vill bara att han ska vara okej. Har också varit jobbigt att se hur svårt det är för Mickey. Är glad att han är där för honom iallafall. Vad de här två gör med mina känslor alltså. Jag hoppas verkligen de klarar sig igenom det här. Annars krossas mitt hjärta.
 
Sen har vi Fiona och hennes killproblem. Trodde det skulle bli något mellan henne och chefen men tur att det inte blev så för gillar inte honom. Jag gillar Gus. Han är bra för henne och precis vad hon behöver. Vill gärna se det funka mellan dom men med tanke på att de gifte sig efter en vecka är väl inte det så säkert. Och så är det Jimmy som kom tillbaka. Jag gillade dom två tillsammans innan men han är bara inte rätt för henne. Inte längre. Efter allt hon gått igenom behöver hon någon stabil och det är inte han. 
 
Kev och Vee gör mig så ledsen. Förstår bådas sidor men var väl lite mer på Kevs sida, jag menar saker förändras när man får barn och tycker det var barnsligt av henne att tvinga honom välja mellan henne och barnen. Men sen går han och hookar upp men nån collage tjej. Whyy? Så dumt. De måste lösa det på något sätt, det måste dom bara. Verkade ju iallafall som att Svetlana, av alla människor, lyckades få Vee att tänka om lite. 
 
Stör ihjäl mig på Sammi. Kan inte bara hon försvinna NU? Orkar verkligen inte med henne mer. Någon annan jag stört mig på denna säsongen är Debbie. Hon har varit lite för mycket bara. 
 
Vad mer? Carl blev arresterad. Åh Carl lilla vad du ställer till det. Inte jätteförvånande att det här skulle hända förr eller senare dock. Självklart var det Frank som gjorde att han åkte fast. Undrar vad som kommer hända nu. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: