Hart of Dixie 4x10 "Bluebell" (Serieavslutning)

 
 
Idag fick vi se det sista avsnittet av Hart of Dixie. Är ju ännu inte officiellt att serien faktiskt blivit nedlagd, men med största sannolikhet kommer den bli det.
 
Så avsnittet då, det var väldigt happy happy och alla fick sina lyckliga slut. Precis så som man ville ha det. Jag blev glad att Brick äntligen gjorde Zoe till en partner. Det var på tiden. Gillade scenen när Zoe gick och hälsade på sin pappas grav. Under säsongerna har man ju fått se att Bluebell blivit mer och mer som ett hem för Zoe och nu är det ännu mer klart, att det är här hon kommer stanna. Den där tjejen som ersatte George (O.C reunion!) var ju väldigt lik henne när hon först kom dit. Kul också att det startade en ny kärlekstriangel, haha.
 
Ville väldigt gärna se Zoe och Wade gifta sig men man var ju lite osäker på om de skulle hinna klämma in det, men det gjorde dom! Jag tycker det var perfekt. Man hade ändå inte föreställt sig att de var några som skulle ha ett stort bröllop, så att de gjorde det på sjukhuset innan deras barn skulle födas med alla samlade kändes väldigt rätt. Det var fint. Är glad också att det lösta sig mellan Lavon och Lemon. Han var ju tvungen att berätta sanningen men som tur var så spelade det ingen roll för henne hur han gjorde det eftersom han är den rätte. Man undrar ju fortfarande hur det kommer gå för George och Annabeth men med tanke på vad de känner för varandra kommer de nog lösa det på något sätt. Lite kul att när säsongen började så hade man inte ens tänkt tanken på de här två tillsammans men nu känns det helt rätt.
 
Hade inte väntat mig sjungandet på slutet, haha. Kändes som att man kollade på typ Glee eller nått. Hade klarat mig utan det där ärligt talat, blev lite för mycket. Men kändes ändå typiskt serien att göra nåt sånt. Oh well. Bortsett från det är jag absolut nöjd med avslutningen. Känns sorgligt att säga hejdå till serien. Kommer sakna att ha en mysserie att se på varje vecka. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: