Parenthood 6x13 "May God Bless and Keep You Always" (Serieavslutning)

 
 
Och så var det dags att säga farväl till Parenthood föralltid. Så himla ledsamt. Grät i princip igenom hela avsnittet och ville inte att det skulle ta slut. Men jag är så nöjd med avslutningen. Eller det är klart att jag inte ville att Zeek skulle dö. Men de har ju byggt upp för det hela säsongen så man var beredd. Och han fick det precis så som han ville, att de spred hans aska och sen spelade baseball tillsammans hela familjen.
 
Men annars tycker jag alla karaktärer fick bra avslut. Älskade framtidsblickarna man fick se på slutet. Är glad att allt det här med the Luncheonette klarades upp. Kändes inte bra att de skulle lägga ner, man såg ju hur gärna Crosby ville ha kvar det. Hade faktiskt inte tänkt på att Crosby kunde ta det själv men det är ju perfekt. Bra för Amber också ju. Och är glad att Adam började jobba på skolan. Det är ju där han hör hemma. 
 
Det här med att Victors biologska mamma ville att Joel och Julia skulle adoptera hans syster hade jag inte väntat mig men åh så kul att de bestämde sig för att göra det. Och att man sen fick se att de hade fått ytterligare ett barn i framtidsblickarna var ju en överraskning. Så skönt att se dom som en lycklig familj med tanke på alla problem de haft. 
 
Sarah och Hank fick sitt lyckliga slut och de har blivit en stor familj. Undrade om man skulle få se Ryan och det fick man. Blev glad att se att han var en del av barnets liv även om han och Amber inte var tillsammans. 
 
Ja ett jättefint slut tycker jag. Känns så tomt just nu. Kommer verkligen sakna familjen Braverman så mycket. Hejdå Parenthood och tack för 6 underbara säsonger!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: