Grey's Anatomy 11x21 "How to Save a Life"

 
 
Hade tänkt skriva detta inlägget igår men visste inte vad jag skulle skriva. Vet jag fortfarande inte men ska försöka få fram något. Kommer mest bli en massa upprörda känslor. Jag var helt säker på att Derek inte skulle dö. Även om allt pekade på det. Det Amelia sa till Meredith och sen alla flashbacks man fick se mellan Meredith och Derek. Man är ju van vid det här laget att karaktärer dör men detta var på en helt ny nivå. Det var förkrossande. 
 
Även om serien inte alls är vad den brukade vara så gör det ändå så ont att se en serie som man följt så länge (8 år för mig) och brukade älska förstöras. Jag ser inte alls hur serien ska kunna fortsätta utan Derek. Kände redan så efter säsong 8 finalen när Lexie och Mark dog och sen när Cristina försvann. Men nu är den verkligen förstörd.
 
Är självklart förståeligt att Patrick Dempsey vill lämna serien, jag menar det har varit 11 säsonger. Vad som gör mig så arg är att de ska envisas med att fortsätta dra ut på serien när man hade kunnat göra ett bra och avslut med alla viktiga karaktärer kvar efter säsong 10. Eller ännu tidigare till och med. Snart kommer ju alla de gamla karaktärerna vara ersatta med nya och vem vill se det? Kommer inte vara samma serie längre.
 
Och så sättet han dog på också. Att man fick höra hans tankar när doktorerna på det där sjukhuset gjorde fel. Liksom en av de bästa neurokirurgerna som innan det här räddade flera personers liv dör på grund av rent slarv. Gör det hela hundra gånger värre. Får ont i magen bara jag tänker på det.
 
Ja jag är besviken som ni kanske märker men det tror jag inte att jag är ensam om. Kommer kanske se de sista avsnitten denna säsongen men sen är jag färdig med Grey's Anatomy. Det får vara nog nu.

Saras Serieblogg

Usch, vad hemskt! Det var många år sedan jag slutade följa Grey's Anatomy men det låter som att de har dragit ut på det alldeles för länge.

Svar: Ja verkligen. Har inte alls tyckt de senaste säsongerna varit lika bra men detta var liksom sista droppen. Nu är jag färdig med serien.
escapereality.se

2015-04-27 @ 21:47:31
URL: http://seriereflektioner.blogg.se/Linda

jag kände precis så med. mådde illa av att man fick höra hans tankar och framför allt hur spåniga de här läkarna var. det kändes bara sjukt jobbigt.

Svar: Ja eller hur. Gjorde det hela så mycket värre. Han förtjänade bättre.
escapereality.se

2015-04-30 @ 11:51:15Anonym

Tänker lika. Serien dog med honom för nu är det inte många kvar från början som man följt.

Svar: Precis. Det är liksom inte samma serie längre.
escapereality.se

2015-05-06 @ 22:02:38Anonym

Jag slutade titta på serien för ett tag sedan. Izzie var alltid min favorit men sen lämnade hon. Då tänkte jag sluta titta men gjorde inte det. Lite senare vart Lexie min favorit. Sen dog hon. Då slutade jag titta. Serien har förändrats så mycket sen första säsongen. Inte alls lika bra längre. :-(

2016-01-05 @ 15:50:16Emma

Izzie var min favorit också. Hon var en så sprallig, härlig, rolig och bra karaktär. Vart mycket tråkigare när hon stack. Jag tyckte också att Lexie var en jätte söt, rolig och bra karaktär. När hon dog ville jag dö med henne. Jag fortsatte titta iallafall. Det är mycket tråkigare nu. Det finns så många karaktärer jag saknar, som t.ex. Izzie, Lexie, Mark, Lucy Fields, Heather Brooks, Sydney Heron Teddy Altman, m.m. Mina tre favoritkaraktärer som är kvar i serien är nog: April, Arizona & Amelia. Väldigt synd att serien har förändrats så mycket genom åren. :-(

2016-01-05 @ 16:04:34Marielle

Jag tittar mycket på Amerikanska serier som, Grey's Anatomy och Pretty Little Liars. Jag var ett stort fan av One Tree Hill också. Men jag följer också några Brittiska serier som Holby City och Emmerdale. Två serier som är värda att kolla på. :-)

2016-01-05 @ 16:18:48Olivia

Jag tittar också på Emmerdale och Holby City! Dom bästa tv-serierna EVER! På Holby City är mina favoriter Jac och Zosia. På Emmerdale är mina favoriter Debbie och Victoria! As bra serier. ;-)

2016-01-05 @ 16:20:58
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: