Sons of Anarchy 7x01-7x07

 
 
Det tog ett litet tag men nu är jag ikapp med Sons of Anarchy. Var inte jättesugen på den här säsongen med tanke på hur förra säsongen slutade. Serien är inte lika bra som den en gång var men jag känner ändå att jag vill se hur den avslutas. 
 
Det jag väntar på nu är att Jax ska få reda på sanningen. Vill bara se Gemma betala. Kan inte känna någon sympati för henne alls. Den här "jag gjorde det för min familj" skiten köper jag inte. Tycker det är konstigt också att ingen har misstänkt någonting. Trodde faktiskt Juice skulle skvallra, jag fattar inte varför han inte gjorde det ärligt talat. Jag menar Gemma försökte ju döda honom liksom. Kändes rätt väntat att Jax skulle hantera sitiationen med Juice som han gjorde. Även om Juice inte varit min favoritperson den senaste tiden så vill jag ändå inte se honom dö, så är lättad över att det inte blev så.
 
Det som hände med Bobby i den senaste avsnittet alltså. Trodde jag var immun mot brutaliteten i serien vid det här laget, men oh man. Jag undrar hur de ska gå vidare efter det här nu. Jag undrar också hur det kommer gå nu när Abel vet att det var Gemma som dödade Tara. Även om han är liten så förstår han ju mycket och man har sett att han har tagit upp saker och ting. Lovar att det kommer bli så att han skjuter Gemma eller något. Hoppas verkligen inte det för det skulle ju vara hemskt men skulle inte bli förvånad om det blev så. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: