Parenthood 6x03 "The Waiting Room"

 
 
Även om jag kände mig ganska så säker på att Zeek skulle klara sig så fanns det ju ändå en oro för att han inte skulle göra det, just med tanke på att ett dödsfall inom familjen är inget vi sett tidigare. Men han klarade sig som tur var. Himla skönt det. Man vill ju att sista säsongen ska vara lycklig. Blev dock skraj när Crosby ramlade med motorcykeln. Trodde verkligen det skulle sluta illa där för en sekund. Hade varit så typiskt om det hade blivit en sån oväntat vändning. Men tack och lov så slutade det bra.
 
Amber berättade för Ryan att hon är gravid. Precis som Amber så blev jag lite förvånad över hans reaktion. Att han blev så glad och ville ställa upp och allt. Men jag höll med Drew om det han sa och jag är glad att Amber också insåg det tillslut. Ryan har fortfarande problem och han måste ju kunna ta hand om sig själv innan han kan ta hand om ett barn. Kanske kommer han kunna det i framtiden, men just nu tycker jag Amber tog helt rätt beslut. 
 
Sen har vi Julia som berättade för Joel att hon träffade någon. När säsongen startade kände jag mig helt säker på en återförening mellan dom två men just nu känns det långt borta asså. Det är en lång bit kvar i vilket fall som helst. Och den här nya killen verkar ju vara där för att stanna. Men får väl ändå erkänna att det var gulligt gjort av honom att skicka det där överlevnads kitet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: