Fredagsserier v. 42

 
Blev lite försenat med fredagsserierna denna veckan så jag gör ett samlat inlägg istället för tre olika.
 
 
Parenthood 6x04 "A Potpourri of Freaks"
Är glad att Julia inte berättade för barnen att hon och Joel aldrig skulle bli tillsammans igen. När de har gjort det är det ju över på riktigt liksom, nu finns det ändå hopp. 
 
Det var fint gjort av Kristina att hjälpa Zeek upp på fötter igen. Hon är ju den enda som faktiskt kan relatera till hur han känner.
 
Så gulligt att Max har fått en förälskelse. Kan dock inte säga att jag är så förtjust i den här Dylan. 
 
 
 
The Vampire Diaries 6x03 "Welcome to Paradise"
Bonnie och Damon är roliga tillsammans. Gillar deras dynamik. Undrar vad den här killen som dök upp egentligen vill. Bra att Bonnie har sina krafter tillbaka nu iallafall. 
 
Stefans douche mode han har just nu påminner mig om varför jag har svårt för honom. Fast man får väl ändå ha förståelse för det, han har ju förlorat sin bror. Tycker synd om Caroline bara. Stort att hon erkände att hon hade känslor för Stefan. Man har ju sett att det funnits något där men jag förväntade mig ändå inte det.
 
 
 
Grey's Anatomy 11x04 "Only Mama Knows"
Det var intressant att få lite mer backstory till Richard och Ellis förhållande. Man undrar ju hur det hade kunnat bli om de hade stannat tillsammans.
 
Har inte redigt gillat Dereks beteende den senaste tiden, men under den scenen med Maggie kom den gamla vanliga McDreamy fram. Det var en fin scen. En annan fin scen var den mellan Maggie och Meredith på slutet. Vi får väl se om hon kommer stanna eller inte nu.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: