Sons of Anarchy 7x10 "Faith and Despondency"

 
 
Ehm he...vilken början. Här sparar vi inte på kärleksscenerna minsann. Kändes också som att det lite var temat detta avsnittet. Relationer. Gillade att man fick se Tig lite sårbar. Sån har man inte sett honom innan, han fick mer djup.
 
Skulle vara väldigt tacksam om de kunde sluta med de här vidriga ta-ut-ögon scenerna. Ueek! Var tvungen att blunda och stänga av ljudet. Det blev lite väl där.
 
Tycker det var fint gjort av Jax att berätta för Abel att Wendy är hans biologiska mamma. Svårt att förstå när man är så liten kanske men med tanke på hur mycket tid Wendy har spenderat med dom den senaste tiden borde han få veta vem hon är iallfall. Wendy är verkligen en karaktär som har växt under seriens gång. Det är bra att Jax har henne till hjälp. Det var ju det Tara ville också.
 
Även om Abels beteende är väldigt twisted, att han håller på och skadar sig själv, så får man väl ändå säga att han är smart ungen. Han försöker sätta dit Gemma. Nu berättade han för Jax också på slutet. Frågan är om han kommer tro honom? Det kommer väl iallafall sätta igång en hel del tankar hos honom. Känns som att Gemmas nedfall är nära nu. Ser väldigt mycket fram emot att se vad som kommer hända i nästa avsnitt. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: