Fredagsserier v. 45

 
Har varit bortrest i helgen så därför har jag inte hunnit se fredagsserierna förens nu. Men här kommer iallafall mina tankar om avsnitten, lite försenat.
 
 
 
Parenthood 6x07 "These Are the Times We Live In"
Stackars Amber, inte alltid det lättaste med barn. Men precis som Sarah sa så är det ju något man kommer lära sig med tiden. Jag menar det finns väl ingen som är redo och klar att bli förälder med en gång.
 
Åh Joel alltså, han var så fin i detta avsnittet. Hoppas verkligen det blir en återförening nu. Har väntat länge nog nu tycker jag. No more drama.
 
 
 
The Vampire Diaries 6x06 "The More You Ignore Me, The Closer I Get"
Alltså åh, SÅ frustrerande att Alaric skulle bli människa precis efter att Elena bestämt sig att hon ville ha minnerna tillbaka. Man fattade väl att det inte skulle gå enkelt men ändå, frustrerande till max.
 
Tycker det var fint att Damon pratade in ett meddelande till Bonnie. Är såklart glad att Damon är tillbaka men saknar deras dynamik, gillade att se dom tillsammans. Som vänner ska jag understryka, något romantiskt kan jag absolut inte se där.
 
Förstår helt och hållet att Caroline är arg på Stefan just nu. Han har ju varit ganska så douchig. Men hoppas det kommer lösa sig mellan dom snart.
 
 
 
Grey's Anatomy 11x06 "Let's Don't Start"
Gillade att man fick se lite scener mellan Jackson och April i detta avsnittet, det var ett tag sen känns det som. Tror de kommer bli jättebra föräldrar.
 
Jobbigt läge Arizona hamnade i nu. Förstår att hon verkligen vill ha det jobbet, men en sån sak kan man ju inte direkt hålla hemligt. Får väl se vad hon kommer göra. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: