True Detective Säsong 1

 
 
Började kolla på denna serien i vintras, såg de tre första avsnitten men kände ingen direkt lust att kolla vidare. Men nu gav jag den en chans till och tycker absolut att den blev bättre sen. 
 
Det här är ingen sån serie man kan kolla flera avsnitt i sträck av. Den är väldigt mörk. Men det säger jag inte som något negativt. Jag gillar ändå den mörka och mystiska stämningen serien har. Men det kan bli tungt att se för mycket bara. Fallet man får följa är både intressant och komplicerat. Man får små ledtrådar under säsongens gång och det byggs upp mer och mer. Jag tycker de hade gjort det här bra med att det skiftade från nutid till dåtid. 
 
De två huvudkaraktärerna man får följa, Rust och Marty, är båda två komplicerade och fascinerande karaktärer. Men de är samtidigt väldigt olika varandra. Vilket gjorde att de två som team blev så bra. Skådespelarinsatserna av Matthew McConaughey och Woody Harrelson är mycket bra. Även dialogerna är helt suveräna.
 
Så även om den var lite seg i början så är ändå min helhetsbild av serien positiv. Ska bli intressant att se hur säsong 2 kommer bli. Ska erkänna att känner mig lite skeptiskt till att det ska vara andra karaktärer. Nu har man ju lärt känna de här karaktärerna så känns lite konstigt att de ska bytas ut. Men jag tror nog ändå det kan bli bra.

Emelie Karlsson

Vilken fin blogg du har!

Svar: Tackar :)
escapereality.se

2014-07-14 @ 20:25:43
URL: http://fiktivaem.blogg.se/Efji.se - en blogg om tv-serier & film

Jag kunde stäckkolla den väldigt enkelt bara jag sett de 3 första avsnitten så jo de går. Tycker den serien är bland de bästa som visats på tv den senaste tiden.

Svar: Ja nej jag iallafall har svårt att se många avsnitt av serier som är för råa och mörka, men det är absolut en mycket bra serie.
escapereality.se

2014-07-20 @ 13:03:00
URL: http://efji.se
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: