Sons of Anarchy Säsong 4

 
 
Har haft en paus med Sons of Anarchy sen i våras men nu förra veckan fick jag plötsligt sug att börja se den igen. Säsongen började lite småsegt men sen hände det grejer. Kan säga att mitt hat mot Clay har vuxit denna säsongen, har aldrig gillat honom, men nu sjönk han rakt ner till botten. Han har korsat för många linjer nu. Fy fasen vilken svin han är. Bara dödar alla som kommer i hans väg. JT, Donna, Piney och nästan Tara. Jag hade hoppats att han skulle dö på slutet. Tycker Opie skulle vara den som fått äran att göra det efter att han dödat både hans fru och pappa. Men jag hoppas han dör i nästa säsong. Om han nu stannar kvar i klubben kommer han ju inte ha samma makt som innan, och de andra borde ha förlorat respekten för honom nu. 
 
Den här åklagaren var ju en himla skum typ. Tyckte så synd om Juice när han hamnade i trubbel hela tiden. Skönt att han överlevde iallafall. Var nästan beredd på att han skulle dö där ett tag. 
 
En stor grej denna säsongen var ju att Jax ville ut ur klubben och att han och Tara och pojkarna skulle flytta. Kändes lite konstigt att Tara sen på slutet gjorde en helomvändning och också valde att stanna, när hon hela tiden har varit så fast vid att få bort barnen från klubben och staden. Det kommer väl bli annorlunda nu med Jax som president (som jag är vädigt glad att se btw), men man kände väl lite jaha så var det med den saken. Det var skönt iallfall att se Tara sätta Gemma på plats lite. 
 
Ser fram emot att se hur nästa säsong kommer bli nu med Jax som president. Hoppas också att han kommer ha Opie vid sin sida som VP. Antar att nästa säsong kommer handla mycket om SAMRO mot the Niners nu när Tig förstörde freden. 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: