Gilmore Girls Säsong 7

 
 
Och så var jag klar med Gilmore Girls. Känns sorgligt att det är över. Denna mysserie som jag verkligen har njutit av under hösten/vintern. De första säsongerna var de jag gillade bäst. Känner väl att det tappade lite under de två sista säsongerna. Det var fortfarande bra, men inte samma kvalitet som de första säsongerna hade.
 
Jag gillade inte att Lorelai och Christopher blev ihop den här säsongen, men känns som att de var tvungna att försöka en gång på riktigt innan de kunde inse att det inte var rätt. Man visste ju hela tiden att hon hörde ihop med Luke. Blev så glad när de återförenades tillslut. Så himla fint det han gjorde på slutet. Hade gärna sett dom gifta sig och få barn och allt det där med. Men oh well, det viktigaste är ju att de slutade upp tillsammans. 
 
Jag måste erkänna att Logan har växt hos mig. Hade faktiskt inte heller något emot honom och Rory tillsammans. Men jag tycker att hon tog rätt beslut att säga nej när han friade till henne. Tror det var det som var bäst för henne. Att hon får stå på egna ben och ta reda på vad hon vill först. Och vem vet hon kanske blev tillsammans med honom sen igen, kanske inte. Men i mitt huvud slutade hon upp men Jess, för han är alltid den jag kommer föredra Rory med. Så är det bara.
 
Jag var väldigt nöjd med slutet måste jag säga. Kändes verkligen som en avslutning i och med att Rory skulle lämna och säga hejdå till alla. Blev väldigt sentimentalt och sorgligt men samtidigt så fint. Ett riktigt gråt avsnitt. Slutade lyckligt för alla. Rory fick jobb, Luke och Lorelai återörenades, Lane och Zach med sina tvillingar och Sookie och Jackson med ett till barn på väg, Paris kom in på en massa bra skolor och slutade upp med Doyle och Lorelai fortsatte att ha en bra realtion till sina föräldrar. Ja, jag tycker det var ett perfekt slut helt enkelt. Och älskade sista scenen då det zoomades ut när Lorelai och Rory satt inne på Luke's. Precis som i första avsnittet. 
 
Sammanfattningsvis så kan jag säga att jag är super glad att jag började kolla på denna serien. Det är definivt en serie jag kommer kolla om, en sån serie som man tar fram när man känner för en mysig må bra serie. 

Molly

Åh, jeez vad jag saknar Gilmore Girls när jag läser allt du skrivit. Absolut den mest ultimata serien att se om. Måste måste verkligen det snart. Skulle vara skönt om man bara hade tid att se om alla serier man egentligen skulle vilja...

Jag håller med dig på killfronten. Jag hade aldrig något emot Logan, tyckte han var bra för Rory (särskilt i sista säsongen), även om jag helst hade sett henne sluta med Jess.

Svar: Ja håller med. Har också många serier jag vill se om men samtidigt har jag en lång lista över serier jag vill börja se, svårt att hinna med allt.
Jag var aldrig något fan av Logan men nu under den sista säsongen växte han som sagt hos mig. Men tycker ändå det var bra att de lämnade det öppet på killfronten.
escapereality.se

2014-01-26 @ 16:31:20
URL: http://tvdorkss.blogg.seSERIESNACK.SE

Om jag minns rätt så var det här inte tänkt som Gilmore Girls riktiga slut. De trodde att serien skulle få en åttonde säsong. Men enligt mig så var det ett riktigt bra slut, för då kan vi som shippade Rory med Jess få fantisera om att hon blev tillsammans med honom... precis som du säger. Det slutade ändå med att hon var singel, så varför inte? Kul att du är klar nu. :)

Svar: Jaså var det inte? Tyckte verkligen det kändes som en avslutning. Hade såklart gärna velat se Luke och Lorelai gifta sig och att Rory blev tillsammans med Jess igen. Men det var ändå ett väldigt bra slut tycker jag :)
escapereality.se

2014-01-27 @ 15:14:01
URL: http://seriesnack.se/FrökenTV, bloggen om tv och film

ååååh! Min absoluta favorit serie

2014-02-02 @ 01:46:29
URL: http://efji.blogg.se/magdalena

hejsan! jag undrar vilken sida du har kollat denna serie på? eller om du laddat ner eller har köpt säsongerna? tack på förhand :)

Svar: Jag laddade ner alla säsongerna :)
escapereality.se

2014-02-04 @ 02:27:11
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: