Gilmore Girls Säsong 6

 
 
Tycker inte den här säsongen har varit lika bra som de tidigare. Men absolut inte dålig. Tycker fortfarande att det är en helt underbar serie. Men det som kändes lite off var ju i början av säsongen då Rory och Lorelai inte hade någon kontakt alls. Som jag har skrivit tidigare så är det dera realtion som är hjärtat i serien så allt kändes bara så himla fel. Men som tur var blev dom ju sams tillslut. Tycker bara inte de borde ha dragit ut på det så länge. 
 
Sen har vi Luke som fick reda på att han hade en dotter och det skapade ju såklart endel problem mellan honom och Lorelai. Kan förstå att det är en omskakande situation för Luke och att han behöver tid men samtidigt förstår man ju självklart hur Lorelai måste känna sig. Kändes som att deras problem var något som byggdes upp under hela säsongen och att hon gick till Christopher på slutet förvånande mig inte. Får väl se vad som händer där nu men hon och Luke måste ju bli tillsammans i slutändan. Något annat kan jag inte tänka mig. 
 
Jag gillar fortfarande inte Rory och Logan tillsammans. Jag gör bara inte det. Blev ännu mer klart när Jess kom tillbaka. Asså åh det är ju honom hon ska vara med! Han blev bättre på grund av henne. Hoppades så att de skulle bli tillsammans igen när hon kom till Philadelphia. Men inte det. Ugh, så frustrerande att det inte kan gå som jag vill. 
 

SERIESNACK.SE

Jess är verkligen perfekt när man såg att han mognat lite. :')

Svar: Jaa, åh fina Jess!
escapereality.se

2014-01-07 @ 21:19:02
URL: http://seriesnack.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: