Recension: Walk the Line

 
 
Genre: Drama, Musik Skådespelare: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon, Ginnifer Goodwin, Robert Patrick Regissör: James Mangold Produktionsår: 2005
 
Handling: Detta är filmen om den legendariske musikern Johnny Cash och hans livslånga kärlek June Carter. Cash gick i ett slag från bomullsplockare till rocklegenden känd som The Man In Black, ett namn som symboliserar både Cashs musik och hans livsstil. Cash var en rebell som aldrig kunde fly sina egna demoner eller sin egen tungsinthet vilket avspeglas i hans musik och kanske den enda som någonsin kom honom riktigt nära var June. 
 
Min åsikt: Förstår inte vaför det har tagit mig såhär lång tid att se denna filmen för gud vad bra den var! Älskade musiken, miljöerna, ja allt. Joaquin Phoenix och Reese Witherspoon ger båda helt lysnande skådespelarinsatser. De är trovärdiga i sina roller och de har en fantastisk kemi tillsammans. Är även väldigt imponerad av att de faktiskt sjunger själva. Anledningen att det tagit mig så lång tid att se filmen är kanske för att jag trodde man behövde vara ett fan av Johnny Cash musik för att uppskatta filmen, men det behöver man inte. Så om ni inte har sett den här filmen än rekommenderar jag er verkligen att göra det. En helt underbar film som definitivt kommer att ses om. 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: