Teen Wolf 3x20 "Echo House"

 
 
Jag låg några avsnitt efter med Teen Wolf men nu är jag ikapp. Tycker de senaste avsnitten har varit riktigt bra och spännande. En klar förbättring från första halvan av säsongen. Gillar verkligen den här storylinen med Stiles. Älskar att han får mer plats denna säsongen, han är ju min favorit. Och det ger även Dylan O'Brien en chans att verkligen visa vilken duktig skådespelare han är. Jag undrar om de kommer hitta nått sätt att rädda Stiles nu bara. Hoppas verkligen det!
 
Tycker ändå att Malia var hyffsat normal för att vara på ett mentalsjukhus. Men jag undrar varför hennes ögon blev blåa på slutet? Fattade inte riktigt det. Hade inte väntat mig att det skulle hända nått mellan henne och Stiles så snabbt. Kunde faktiskt inte hjälpa att tycka att de var lite små söta tillsammans, men samtidigt så vill jag ju så gärna se Stiles med Lydia. Börjar undra om det någonsin kommer hända. Men det måste det så är det bara. 

Teenwolf bloggen

Jag tyckte om avsnittet och Malia är sjukt söt :)

2014-02-27 @ 09:42:36
URL: http://teenwolff.blogg.seTeenwolf fan

Hej, tänkte bara fråga vilken säsong det här avsnittet är med i? Jag har kollat på 3 säsonger med 12 avsnitt i varje på netflix, men vet du om det finns flera avsnitt i säsong 3? Tacksam för svar!:)

Svar: Säsong 3 är det. Och säsong 3 har 24 avsnitt istället för 12 som de tidigare säsongerna hade :)
escapereality.se

2014-06-24 @ 18:52:52Teenwolf fan

Okej!:) men vet du nån gratis sida man kan kolla på säsong 3B?

Svar: Den här brukar funka bra: www.free-tv-video-online.me
escapereality.se

2014-06-30 @ 22:45:45
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: