Sons of Anarchy 7x12 "Red Rose"

 
 
Puh ja herregud. Vart ska man börja ens? Att det dör många karaktärer i denna serien är ju inget nytt, men tre viktiga karaktärer i ett avsnitt är ändå rekord. Juice var kanske ingen överraskning direkt, är förvånad att han ens har klarat sig såhär länge. Väntade mig dock inte att Jax skulle skjuta Unser. Man har ju alltid vetat att Unser älskade Gemma, nu fick man verkligen se hur mycket. Han gav sitt liv för henne. Och hoppades in i det sista att Jax inte skulle döda Gemma. Nu är han förlorad på riktigt. Inte en chans att han kommer tillbaka från detta. Min önskan om att serien slutar med att Jax och pojkarna flyttar så långt bort från Charming som möjligt och lever lyckliga känns plötsligt väldigt långt borta. No way att allt kommer lösa sig och det blir bra mellan allihopa. Har en stark känsla att Jax kommer dö. Tycker det blev ganska klart under detta avsnittet att det är det han själv förberett sig på också. Han har liksom gett upp.
 
Sen måste jag bara kommentera Jax och Wendy. Nej, nej, nej kände jag bara. Hoppades verkligen att dom inte skulle gå där alltså. Men går som jag vill i denna serien har det ju aldrig gjort. 
 
Serieavslutning nästa vecka och även om jag har mina aningar om hur det kommer att sluta så vet man ju aldrig vad som kan hända. Ser fram emot avsnittet men samtidigt inte. Det är blandade känslor.  


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: