Six Feet Under Säsong 2

 
 
Den här säsongen tycker jag inte har varit lika stark som den första. Fortfarande bra, men kändes som att det var endel storylines som inte kom nån vart och så saknade jag humorn den första säsongen hade. 
 
Positivt är dock att man nu har lärt känna karaktärerna bättre och de har fått ännu mer lager och djup. Scenerna när hela familjen är samlad är mina favoriter.
Har däremot svårt för vissa bikaraktärer. Brenda klarar jag fortfarande inte redigt av asså. Hennes och Nates förhållande är ju något som tar mycket plats i serien och ärligt talat bryr jag mig inte särskilt mycket om dom. Även Keith är nån jag har svårt för. Blev först glad över att det löste sig mellan honom och Dave men nu den senaste tiden har han bara varit jobbig.
 
Den mest intressanta och den mest känslomässiga storylinen den här säsongen har varit Nates. Hans diagnos har varit ett stort orosmoment under säsongens gång. När det sista avsnittet började med att han låg i sängen tänkte jag bara OH NO. Men de ville bara lura en. Än är det inte säkert dock. Operationen vet man ju inte hur den går. Ska börja med säsong 3 nu på en gång för måste veta.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: