Hart of Dixie 3x16-3x22

  
 
Sådär ja, nu är jag ikapp med Hart of Dixie. Kände efter halva säsongen att jag börjat tröttna på serien och hade inget sug att se nästa avsnitt så jag tog en paus. Men nu när jag har kollat avsnitten så tycker jag faktiskt det var bra. Kanske var ett litet break från serien det jag behövde.
 
Zoe och Joel är äntligen över. Thank god. Hoppas inte han kommer vara med något mer i serien nu. Sån ointressant karaktär. Och tyckte det var väldigt konstigt hur han och Zoe blev buddies sen på slutet av säsongen. Liksom hallå.
 
Är också glad över att det verkar bli Zoe och Wade igen. Tyckte dock så synd om Wade när Vivian lämnade honom. Sättet hon gjorde det på också. Väldigt svinigt gjort. Men Zoe och Wade är på gång iallafall och det är banne mig på tiden. Men hur mycket jag än inte gillade uppbrottet mellan dom så gav det ändå dom båda en chans att mogna.
 
Slutet var väldigt oväntat. Var helt säker på att Lavon skulle gå tillbaka till AnnaBeth och så är det Lemon han vill ha?? Okej. Jag hejade på dom två innan men nu vet jag inte alltså. Gillar faktiskt Lemon bättre med George nu. Det hade jag inte kunnat tro att jag skulle göra innan. Men de är inte alls samma som de var i säsong 1 så jag tror faktiskt det skulle kunna funka. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: