Twin Peaks Säsong 1

 
 
Twin Peaks är en sån där serie man ska ha sett nån gång i livet, så när jag såg att båda säsongerna fanns på Netflix så tog jag tummen ur och började se den. 
 
Serien liknar definitivt inget man sett tidigare. Den är speciell. Den är mystisk och kuslig samtidigt som den har den där såpa feelingen över sig. Men det är ju det som är charmen med den. Det finns väldigt många skumma karaktärer, den ena värre än den andra. I början var det lite förvirrande att hålla koll på alla, vem som hade en affär med vem och så vidare (seriöst typ alla har ju en affär i denna serien) men det löste sig tillslut. 
 
I början trodde man ju att serien skulle handla om mordet på Laura Palmer, vilket den också gör men inte bara, finns många sidohandlingar som får ta mer och mer plats. Endel intressantare än andra. Men det måste väl vara lite andra storys också bortsett från mordet. För det kommer nog inte lösas i första taget. Var kul när Cooper sa att han hade haft en dröm och visste vem mördaren var och sen bara "åh, nä jag har glömt bort", haha. Men hade ju inte blivit en så värst långvarig serie om det varit så.
 
Ja jag vet inte om jag har så mycket mer att säga egenligen. Jag gillar serien iallafall. On to season 2.
 

FrökenTV, bloggen om tv och film

åh, måste också se

2014-08-24 @ 14:47:31
URL: http://efji.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: