Sons of Anarchy Säsong 5

 
 
Den här säsongen tycker jag inte har varit lika bra som tidigare säsongerna, men fortfarande bra såklart. Var spänd på att se hur klubben skulle bli med Jax som president efter förra säsongen. Måste säga att jag inte är helt ense med hur han har hanterat vissa saker, jag gillar honom fortfarande, men tycker ibland att man kan se lite Clay tendenser hos honom. Och vill verkligen inte att han ska bli en ny Clay. Mådde så dåligt när han skulle lämna över Tig, men blev otroligt lättad att han hade en plan bakom det. Hade nog inte kunnat förlåta honom annars. Var ju bra iallafall att Tig fick ta ut sin hämnd på Pope efter att han bränt hans dotter levande. 
 
En annan sak som gjorde mig lite konfunderad var hur Jax inte rörde en min när Tara blev gripen där på slutet? Tror inte att det var det han ville och att han kommer låta henne klara sig sjäv. Verkligen inte. Men det var lite konstigt. Var väl kanske chocken över att hon sa ifrån. Som jag tycker det var på tiden att hon gjorde. Har hela tiden varit "det kommer bli bättre", men det blir det ju aldrig.
 
Undrar också vem det var som angav henne. Gemma är ju den självklara gissningen, men vem vet. Gemma var faktiskt en karaktär jag började gilla under andra och tredje säsongen, men nu är hon tillbaka på ruta ett. Hon blir dock bättre när hon är med Nero. Gillar honom. Hoppas han är med i nästa säsong.
 
Sen har vi Clay. Blev sur över att han inte dog i slutet på förra säsongen. Men ödet som han fick nu var ju way worse. Helt nedbruten och ensam och sviken av den enda personen han hade. Det var nästan så att jag tyckte synd om honom där på slutet, men bara nästan. Han förtjänar ändå att ruttna bort i ett fängelse efter allt han gjort. 
 
Sen måste jag ju självklart nämna att Opie dog. Så jäkla sorgligt. Inte så förvånande kanske med tanke på att det inte fanns så mycket mer kvar att göra med karaktären. Men jag hoppades verkligen att han skulle bli fri från klubben och leva ett lyckligt och normalt liv. Men sånt händer ju inte i denna serien...
 
Så nu har jag bara en säsong kvar innan jag är ikapp till den sjunde och sista säsongen i höst. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: