Revolution 2x01 "Born in the USA"

 
 
Och så var Revolution tillbaka med en ny säsong. Äntligen. Jag gillade avsnittet. Dock kände jag att hela det här hoppandet i tiden och till olika platser var en aning förvirrande. Men ja, en bra start på säsongen tycker jag att det var iallafall. Jag gillar denna nya riktningen serien har tagit och jag tror denna säsongen kan bli riktigt bra.
 
Måste säga att jag börjar shippa Miles och Rachel. Tänkte inte på det så mycket förra säsongen eftersom jag gillade honom med Nora. Men nej jag gillar dom här två tillsammans faktiskt. Får väl se om det kommer leda till någonting.
 
Jag trodde faktiskt Aaron var död där på slutet och blev så ledsen. Förväntade mig inte att han bara skulle leva upp sådär. Hur gick det där till egentligen? 
 
Och bästa repliken i hela avsnittet: "David Schwimmer the last surviving friend is here tonight!" Hahah gud vad jag skrattade.
 

Sofia - En blogg om tv-serier

Jag trode också attde tog död på Aaron där ett tag så jag satt och blev jätte sur, men som tur är så återuppstod han eller vad man nu ska kalla det för! :)

Svar: Ja och eftersom Nora dog i säsongsfinalen så skulle det vara väldigt elakt av dom att ta död på en till karaktär det första dom gör.
escapereality.se

2013-09-29 @ 12:48:38
URL: http://seriebloggen.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: