The Walking Dead 4x05 "Internment"

 
 
 
Tycker det är så jobbigt att se på alla sjuka. Särskilt Glenn. Var så himla nervös där för en stund att han skulle dö. Men som tur var gick det bra. 
 
Gillade att det var mycket fokus på Hershel i detta avsnittet. Jag gillar verkligen honom. Han är så himla osjälvisk. Riskerar sitt eget liv för att hjälpa de sjuka. 
 
Undrar om dom kommer bestämma sig för att flytta på sig nu med allt kaoset. Fast egentligen spelar det väl ingen roll. Man är ju faktiskt inte helt säker vart man än befinner sig. 
 
Sen undrar jag hur Daryl kommer reagera på att Carol är borta i nästa avsnitt. Känns som att han kommer bli upprörd över det här med tanke på att de står varandra ganska nära, men vem vet. Blev lite smått förvånad över hur snabbt Maggie bara accepterade det och gick vidare måste jag säga. Man hade kanske väntat sig att hon skulle ställa lite mer frågor iallafall. Ja jag vet inte. Det är svårt det här som sagt. Har ingen aning om hur jag själv skulle ha reagerat i en sån här situation. 
 
Och så slutet. The Governor is back. Oh oh. Kan inte säga att jag saknat det äcklet överhuvudtaget, men det ska ändå bli intressant att se vad som kommer hända. 

Mikaela

Alltså jag börjar tro att Maggie kanske hjälpte Carol. Kanske därför hon var så ok med att Carol är borta, hon var rädd att de andra skulle få reda på det annars..

Och Hershel. Är det bara jag som tycker det är konstigt att han är den enda där inne bland de sjuka som inte smittats?

Svar: Intressant teori! Skulle kunna vara mycket möjligt, och det skulle ju som sagt förklara varför hon inte reagerade starkare.
Satt faktiskt och tänkte på det där med Hershel i det senaste avsnittet. Det är lite konstigt. Men ja, han kanske bara har tur.
escapereality.se

2013-11-12 @ 06:40:23
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: