The Vampire Diaries 5x07 "Death and the Maiden"

 
 
Skönt att hela storylinen med Silas verkar vara över nu. Hade blivit tröttsamt om de hade dragit ut den på hela säsongen känner jag. Det är dags att gå vidare nu. Silas, Tessa och Amara dog alltså allihopa. Inget jag sörjer. 
 
Nån som inte är död däremot är Bonnie. Yay! Det var så härligt att se henne återförenas med alla. Det gäller att njuta av de här lyckliga stunderna i den här serien. Händer inte ofta. Man satt nästan bara och väntade på att något skulle komma och förstöra det. Och ja mycket riktigt var det så. Att ta tillbaka nån från de döda har ju alltid nån konsekvens. Bonnie kan alltså nu känna alla övernaturliga varelsers död. Men gud vad hemskt. Som att hon inte redan har varit med om tillräckligt mycket.
 
Sen har vi ju Katherine. Verkar inte som att det finns nått sätt att få stopp på åldringen. Men åh vill inte att hon ska dö. Synd att hon skickade iväg Nadia också, fast ändå inte helt oväntat såklart. Typisk Katherine att fly från sina mänskliga känslor. Men känns ändå inte som att det här är avslutat än.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: