The Vampire Diaries 5x06 "Handle with Care"

 
 
Även om jag kan störa mig på Silas så tycker jag ändå han är rätt skön. Han hade en del roliga kommentarer i detta avsnittet. "I'm like a supernatural Madonna", haha.
 
Gillade att se Caroline och Katherine teama upp! Och vad är det som händer med Katherine? Hon verkar åldras snabbare. Antar att det är en konsekvens av att hon kom tillbaka till livet. Hmm. Ska bli intressant att se hur det här kommer gå.
 
Vad synd att det inte funkade att få tillbaka Bonnie. Fast inte jätteförvånande att nått skulle gå fel, det hade man väl räknat med. Men tror ändå att de kommer lyckas få tillbaka henne på något sätt. Det skulle ju vara elakt gjort av dom att ge oss hopp och sen bara ta ifrån det.
 
Ibland med The Vampire Diaries känner jag att de vill få in så mycket mytologi på så kort tid, och jag tycker det kan bli lite svårt att ta in allt. Kul iallafall att man nu kommer få se alla doppelgangers samtidigt. Detta är ju något man väntat på. Måste än en gång ge cred till Nina Dobrev. Hon spelar nu TRE olika karaktärer och hon gör det helt fantastiskt bra. Ser fram emot att se mer i nästa avsnitt. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: