The Vampire Diaries 5x05 "Monster's Ball"

 
 
Mycket som hände i detta avsnittet. Vart ska man börja? Efter förra avsnittet så trodde jag faktiskt att Bonnie var borta föralltid. Men i detta avsnittet fick vi se att Damon hade en plan för att få tillbaka henne. Att jag inte tänkte på det. Ganska självklart egentligen. Det är ju så typiskt Damon liksom. Och att han gick så långt som att döda Katherine där på slutet visade ju om något hur mycket han är villig att göra för Elena. Han är en karaktär som styrs av kärlek och detta var ännu ett klart bevis på det. 
 
Och att hon här Nadia visade sig vara Katherines dotter hon fick för ca 500 år sedan hade jag inte alls väntat mig. Vilken twist! Trodde faktiskt bara att det var nån tjej som var ute efter hämd. Jag har verkligen gillat Katherines storyline denna säsongen och detta gjorde det ännu bättre. Den där scenen med henne och Nadia på slutet visade ju att det finns ett hjärta därinne någonstans trots allt. 
 
Och vad mer? Tyler och Caroline gjorde slut, officiellt. När han kom tillbaka där förra avsnittet hade jag väl inte räknat med att han skulle stanna. Kändes som att dom skulle avsluta det på riktigt nu. Jag är väl en av de få som faktiskt gillade detta paret. Så det känns trist, även om det var väntat. Men samtidigt så har jag inget emot om de skulle välja att utveckla Stefan och Caroline nu.  
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: