Scandal 3x08 "Vermont Is For Lovers Too"

 
 
Ännu ett grymt bra avsnitt av Scandal denna vecka. Börjar med att skriva som Mama Pope som ju verkar vara långt ifrån normal. Men det blir väl så när man har varit inlåst i vad? 20 år? Den där scenen när hon ÅT PÅ SINA EGNA VRISTER fick mig nästan att spy. Ehww!! Kändes som att man kollade på ett avsnitt av The Walking Dead. Det är liksom inget man förväntar sig i en sån här serie. Jag undrar vad det är hon har gjort egentligen har gjort? Måste ju finnas nån anledning till att hon blev inlåst. 
 
Är glad att man fick lite fina Olivia och Fitz scener i detta avsnittet. Känns som det var ett tag sen och jag började ju faktiskt gilla henne med Jake lite. Men den där scenen när han berättade om sina framtidsplaner för dom i huset fick mitt hjärta att smälta och man bara Jake who? 
 
Tycker faktiskt inte att Cyrus förtjänar James. Hemsk hur han bara använde honom på det där sättet. På ett sätt hoppas jag faktiskt att han var otrogen, hur fel det än låter. Men jag tror ändå att de bara fejkade bilderna faktiskt. Ja jag vet inte. Vi får väl se.
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: