Parenthood 5x09 "Election Day"

 
 
Tråkigt att Kristina inte vann valet. Trodde faktiskt att hon skulle göra det. Men kanske blev det såhär för att det inte är det man väntar sig, man väntar ju sig att det ska ska sluta lyckligt liksom. Men jaja. Även om hon inte vann så gjorde hon ändå lite skillnad. Tror ändå det betydde mer för henne. Och sen var ju detta en bra livserfarenhet och jag tror det här var precis det hon behövde efter allt hon har gått igenom. 
 
Ryan och Amber har varit ett par jag verkligen gillat men alltså Ryan, Ryan...Man har ju suttit och väntat på att något sånt här skulle hända. Att han skulle explodera. Tycker bara så synd om Amber. Man ska väl kunna gå ut och fira med sina vänner utan att bli rädd för hur ens fästman ska reagera. Suck. 
 
Sen Joel och Julia gör mig bara så ledsen. Förstår att det är jobbigt med Victor just nu men jag tycker inte det var rätt av Julia att bara komma in på hans jobb och skämma ut honom sådär. Speciellt inte efter hur mycket han har ställt upp för henne innan. 
 
Måste säga att jag älskar Max och Hanks lilla bromance. Så gulligt att Hank gav honom råd om tjejer. Sen tycker jag Max är så omedvetet rolig. Som när han kom fram till Sarah och Andrew och berättade att han hade frågat ut sin första tjej, haha. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: