Parenthood 5x08 "The Ring"

 
 
Gillar verkligen inte Bob Little och hans taktik att smutskasta sin motståndare. Ugh. Även om jag faktiskt satt och hoppades på att Kristina skulle ge tillbaka så tycker jag ändå att hennes beslut om att inte göra det var bra. Då skulle hon ju skjunka till hans nivå liksom. Men något säger mig att hon kanske kommer göra det ändå nu efter att hennes siffror försämrades. Vi får väl se. 
 
Kan förstå att Ryan vill ge Amber en stor fancy ring för att visa hur mycket hon är värd, men samtidigt måste de ju tänka på sin ekonomi liksom. Tycker det är synd att Amber ska behöva känna att hon är rädd för att säga vad hon tycker till Ryan, för att hon är rädd hur han ska reagera. Så ska det ju inte vara. 
 
Crosby står som vanligt för avsnittets humor. Hans reaktion på att Jabbar hade börjat dansa balett kändes så typiskt honom. Kan förstå att det som pappa kan vara lite jobbigt när ens son är intresserad av balett istället för nån sport kanske. Men bra att han insåg att han ska göra det han tycker om tillslut iallafall.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: