Nytt i seriehyllan

 
 
Fick hem den här häromdan. Lost boxen med alla 6 säsonger. Så kände att det kunde vara dags för ett maraton nu, även om det inte var såå jättelängesen jag blev klar med serien. Brukar oftast vänta ett år iallafall innan jag ser om. Men med tanke på att jag faktiskt ville se om serien direkt efter att jag var klar så lyckades jag ändå hålla mig ett ganska bra tag.
 
Har verkligen saknat serien. Och det ska bli kul att se den nu för andra gången då man inte behöver fundera över alla mysterier och man kan få en bättre helhetsbild. Tyckte ändå jag hängde med hyffsat bra första gången men det är nog mycket nytt man kommer upptäcka och saker som kommer bli klarare nu andra gången.
 
Nu har jag ju lite andra serier att se på också, veckoserierna plus två andra maratonpojekt, så lika snabbt som det gick första gången kommer det ju inte gå. Har dessutom tänkt att jag ska se allt extramaterial. Det får ta sin lilla tid helt enkelt. 

Lina - A Film and TV Freak Like Me

Det känns hemskt att behöva säga det, men DVD utgåvan är så mycket snyggare..

Svar: Jo jag såg det. Var därför lite osäker på vad jag skulle köpa, men kände ändå att jag hellre ville ha den i blu-ray. Nu sedan jag har bytt till det köper jag blu-ray över DVD om det finns.
escapereality.se

2013-11-12 @ 18:59:58
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/Lina - A Film and TV Freak Like Me

SV: Jo, det är ju så. Fast jag väljer ändå DVD om utgåvan är snyggare och lika innehållsrik. Men så är inte fallet så ofta.
Däremot köper jag enbart BD filmer och serier från nordisk film om de är billigare, för BD utgåvan är lika fattig som Dvden och det är en skam för mänskligheten. Man får absolut ingenting för de extra kronorna man lägger ut.

2013-11-12 @ 20:11:51
URL: http://afreaklikeme.blogg.se/
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: