Recension: My Week With Marilyn

 
 
Genre: Drama Skådespelare: Michelle Williams, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Judi Dench, Julia Ormond, Emma Watson Regissör: Simon Curtis Produktionsår: 2011
 
Handling: I ett desperat försök att bli tagen på större allvar reser ikonen Marilyn Monroe till London 1956 för att spela mot legenden Laurence Olivier i ”Prinsen och balettflickan”. Den ömhetstörstande Marilyn känner sig övergiven av maken Arthur Miller och attraherad av Oliviers assistent, den unge Colin Clark.
 
Min åsikt: Det här är ingen film som får en att fundera så mycket efteråt men jag tycker det var en fin och trevlig film med vackra miljöer. Gillade att få en inblick i denna ikoniska kvinnans liv. Jag har aldrig sett någon film med Marilyn Monroe. Men jag kollade faktiskt på lite klipp innan jag såg filmen för att iallafall få en liten bild. Och jag måste säga att Michelle Williams verkligen har lyckats fånga Marilyn. Hennes sätt att prata, hennes beteende och hennes minspel. Hon gör ett helt strålande jobb med rollen. Väldigt imponerad. 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: