Hart of Dixie 3x08 "Miracles"

 
 
Så det var inte Brick som var pappan till Shelbys barn. Tur var väl det. Kan inte säga att det var ett par jag var överförtjust i. Tyckte Shelby var lite jobbig ärligt talat. Men tyckte det var lite roligt att se på alla när de försökte lösa situationen. Och när Brick bara "det kom inte på tal" efter att han träffade Shelby, haha okeej.
 
Måste säga att jag är besviken över att man inte fick se mer hända mellan Zoe och Wade. Nu fick man bara se en kyss som egentligen inte betydde någonting och som säkert bara kommer glömmas bort. De hade lika gärna kunnat skippa den då känner jag. Hade inte förväntat mig att dom skulle bli tillsammans igen, men man ville ju se nån utveckling iallafall. Att Zoe skulle inse att hon hade känslor kvar eller nått. Och nu ser det ju ut som att det kommer bli nått mellan Wade och Zoes kusin. Mhm..Det som kan vara positivt med detta är väl att man kanske får se Zoe lite svartsjuk. Och kanske kommer hon äntligen inse att hon faktiskt har känslor för honom nu när hon ser honom gå vidare med nån annan. På ett sätt känner jag ändå att detta var nödvändigt. För att bara se Wade tråna efter Zoe medans hon fortsätter att vara i förnekelse är uttjatat nu. Så detta var ändå en vändning. Och jag tror det kan bli positivt i slutändan även om det kan vara svårt att se det positiva just nu.
 
Förhoppningsvis går det väl framåt för Zade under andra halvan av säsongen. Jag är inte orolig över att de aldrig kommer bli tillsammans igen. För hallå, det kommer dom ju bli förr eller senare. Men är bara så trött på att vääänta. Aghh! Men men. Den som väntar på något gott...

Hanna

Jag älskade alla scener med Zoe och Wade i det här avsnittet. Tyckte de sa ganska mycket faktiskt och jag gillade även vändningen med Zoeys kusin. Inte för att jag vill att de två ska bli tillsammans men jag tycker att väntan är det allra bästa, i detta fall väntan på Zoe och Wade såklart.

Svar: Jo jag känner mig faktiskt mer positiv till det här nu. Kanske var det för att jag hade förväntat mig mer jag blev lite besviken. Men den här vändningen var nödvändig. Och jag tror faktiskt det kan bli bra ändå. Det bygger upp det lite mer liksom.
escapereality.se

2013-11-26 @ 21:59:52
URL: http://bokregn.blogg.se[Anna]

Jag är oxå SÅ less på att vänta :( och sen se Wade med Zoes kusin kändes verkligen bara NEEEEJ!!! :/

Svar: Ja, det kändes ännu jobbigare att det var tvungen att vara just hon med. Nu när hon och Zoe precis har börjat få en bra relation och allt.
escapereality.se

2013-11-27 @ 10:47:27
URL: http://bokraden.blogspot.comSofia - En blogg om tv-serier

Jag blev faktiskt lite gladare av att läsa det du skrev. Det stämmer att man kan se det som något positivt och det kan bli en liten vändning och jag vill faktiskt se Zoe svartsjuk hon behöver vara det för att komma vidare. Det känns bättre nu, jag var ganska bitter efter att jag såg avsnittet haha!

Svar: Så bra! :) Kände mig också besviken efter avsnittet men nu när man har funderat lite över det så känner jag mig mer positiv till det hela. För även om den här väntan på att se dom återförenas börjar göra mig otålig så har de faktiskt en bit kvar att gå innan det kan hända. Så ser fram emot att se utvecklingen mellan dom under andra halvan av säsongen och förhoppningsvis så får vi en återförening som kommer vara värd all väntan :)
escapereality.se

2013-11-27 @ 16:11:42
URL: http://seriebloggen.com
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: