Grey's Anatomy 10x10 "Somebody That I Used To Know"

 
 
Meredith går mig på nereverna just nu. Att hon bjuder in Owen och hans nya flickvän till Thanksgiving middag bara sådär utan att ens tänka på Cristina. Ugh. Tycker bara det är så fruktansvärt tråkigt att det har blivit såhär mellan dom. Tycker det var bra gjort av Ross att försvara Cristina. Hade inte väntat mig den där kyssen dock. Men jag tror det mer var att hon visade att hon var tacksam för det han gjorde. Har svårt att se något romantiskt mellan de här två. Men jag gillar deras vänskap.
 
Tycker faktiskt synd om Leah. Tycker inte det var rätt av Arizona att bara slänga ut henne sådär i förra avsnittet. Snacka om att hon måste känna sig billig. Tycker hon förtjänar lite mer än så. Trist att hon har hamnat mitt i allt nu. Och det är ju som hon sa, det är hon som får ta skulden eftersom Arizona ändå är Callies fru och hon älskar henne. 
 
Så man fick reda på att Bailey alltså har OCD. Tycker det var rätt av Ben att säga till Derek. Hon borde inte operera i detta tillståndet. Och nu kan hon ju få hjälp. 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: